Εμπειρία στη χρήση Wow Bust

Γεια σας! Το όνομά μου είναι Άννα, γεννήθηκα και ζω στην όμορφη πόλη του Koszalin. Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ τη γνώμη μου, όπως θα μπορούσα, εύκολα, απλά και χωρίς πλαστικά για να αυξήσει το Στήθος από ένα πλήρες μέγεθος. Την ίδια στιγμή, πολύ γρήγορα, μέσα σε μόλις ένα μήνα! Να μιλήσουμε για το εργαλείο που με βοήθησε σε αυτό, πώς χρησιμοποιήθηκε, όπου το αγόρασε. Θα δείξει προσωπικές φωτογραφίες πριν και μετά. Έτσι, θα ξεκινήσω...

Αυτό το εργαλείο ονομάζεται Wow Bust! Διατίθεται σε μορφή κρέμας. Σε ένα σωλήνα των 50 ml - μου πήρε περίπου δύο εβδομάδες. Η κρέμα είναι λευκό, μυρίζει ωραία, δεν είναι λιπαρό, αλλά λειτουργεί.

Κρέμα για τη διεύρυνση του μαστού Wow Bust - από την εμπειρία μου

κρέμα για τη διεύρυνση του μαστού Προτομή Wow - πριν και μετά τη χρήση

Στα νιάτα μου ήθελα να έχω στήθος τουλάχιστον ένα μέγεθος μεγαλύτερο από ό, τι έχω. Ακόμα και λίγο να ζηλέψει από τα κορίτσια που έχουν όμορφο μεγάλα Βυζιά από τη φύση. Είδα, έμαθα στο Διαδίκτυο πόσο είναι οι υπηρεσίες των πλαστικών χειρουργών, προσπαθώντας να βρει άλλες μεθόδους διεύρυνσης του μαστού. Το πλαστικό ήταν για μένα ακριβή επιλογή, συν το ότι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει για τη χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, έχω διαβάσει πολλά άσχημα σχόλια από άλλες κοπέλες που έχουν κάνει πλαστική στήθους με αυτόν τον τρόπο. Άλλα μέσα, τα οποία θα ήταν μια καλή απάντηση, δεν το έχω βρει. Αλλά πριν από έξι μήνες, σε μια από τις γυναίκες του φόρουμ τυχαία διαβάστε σχετικά με Wow Bust. Επιπλέον κοίτα τι τα κορίτσια να γράφω για αυτή την κρέμα σε άλλους δικτυακούς τόπους. Επίσης αποφάσισα να δοκιμάσω... (βλ. φωτογραφία - πριν και μετά από ένα μήνα καθημερινής χρήσης κρέμα.)

Διέταξε την κρέμα στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Παράδοση ήρθε την τρίτη ημέρα. Έλαβα την παραγγελία μου με το ταχυδρομείο στο σπίτι. Η πληρωμή δεν γίνεται, καταβάλλεται μετά την παραλαβή. Την ίδια ημέρα, από την έναρξη της εφαρμογής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα, το αποτέλεσμα της χρήσης

Στη συσκευασία της κρέμας ήταν οδηγίες για το πώς να το χρησιμοποιήσετε. Αν και ακόμα η επιβεβαίωση της παραγγελίας, ο Διευθυντής ενημέρωσε το πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα για να χρησιμοποιήσετε ήταν πιο αποτελεσματική, και το αποτέλεσμα είναι γρήγορη.

Στην πραγματικότητα, τίποτα περίπλοκο. Για παράδειγμα, πρώτα να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους έως και ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο, που χρησιμοποιείται για την κρέμα Wow Bust κάθε πρωί και βράδυ. Κατά τη διάρκεια του μήνα. Εφαρμόζεται κινήσεις μασάζ σε μια δεξιόστροφη κατεύθυνση, όπως συνιστάται στο τηλέφωνο του Διαχειριστή της ιστοσελίδας.

προσωπική εμπειρία την εφαρμογή της κρέμας για τη διεύρυνση του μαστού Προτομή Wow

Τα πρώτα αποτελέσματα παρατήρησα μετά από μια εβδομάδα. Το στήθος έγινε αισθητά πιο ελαστική. Στο τέλος του μήνα θεραπείας, το Στήθος της έγινε πιο στρογγυλεμένο, και πλέον, δείχνει πιο σαγηνευτικό και ελκυστικό lingerie. Τα κύρια στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα της κρέμας ήταν ότι ο τύπος παρατηρήσει ότι το στήθος μου είναι μεγαλύτερο και πιο όμορφη). Ακόμη και σκέφτηκα ότι θα έκανε ακόμα πλαστικό. Αλλά αυτό ήταν μόνο η κρέμα.

Προτείνουμε σε όλα τα κορίτσια που θέλουν να αυξήσουν το στήθος κρέμα Wow Bust. Μην κάνετε το πλαστικό, δεν είναι ασφαλές και το αποτέλεσμα είναι συχνά ανεπιτυχής. Από την εμπειρία μου, φρόντισα να αγοράσω μια αρκετά αξιοπρεπή προτομή κρέμα, αρκετά ένα κομμάτι της προσπάθειας και του χρόνου.

Παρεμπιπτόντως, ξέχασα να επισημάνω ένα από τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα της κρέμας. Η φυσική του σύνθεση. Χωρίς χημικές ουσίες, σιλικόνες και parabens!

Ελπίζω η κριτική μου θα βοηθήσει πολλά κορίτσια να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γίνει ο ιδιοκτήτης του ένα όμορφο μπούστο χωρίς πλαστικά. Εύχομαι σε όλους σας την ομορφιά και την υγεία!

Οι δύο πρώτες φωτογραφίες με το Στήθος μου πριν και μετά το μήνα χρήσης Wow Bust. Η τρίτη φωτογραφία έκανε ακριβώς αυτό (τρεις μήνες μετά το τέλος της εφαρμογής της κρέμας). Όπως μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα παραμένει. Αγοραστεί με τη χρήση της κρέμας μου νέα σύλληψη δεν έχει εξαφανιστεί:).