Οδηγίες χρήσης Wow Bust

Wow Bust - χαρακτηριστικά και Γενικές πληροφορίες

Μορφή έκδοσης: κρέμα σωλήνα

Σκοπός: αύξηση του μαστού

Όγκος: 50 ml

Wow Bust επαγγελματική κρέμα για τη διεύρυνση του μαστού. Συν ένα μέγεθος για 30 ημέρες από την καθημερινή χρήση. Επιπλέον, έχει μια θεραπευτική επίδραση, χωρίς παρενέργειες, αλλεργίες του δέρματος.

Επιστημονικές μελέτες και κλινικές δοκιμές σε εθελοντές επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα της κρέμας, μόνο θετικά, και όχι αρνητικά. Χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των ασφαλές για το γυναικείο σώμα, υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Η κύρια σύνθεση από φυσικά φυτικά συστατικά.

Ενεργά συστατικά: έλαιο από φύτρο σιταριού, έλαιο αβοκάντο, βούτυρο Καριτέ (karite).

Πέραν των αυξήσεων στηθών κρέμα αποκαθιστά και διορθώνει το σχήμα των Μαστών, επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος και εξαλείφει τα σημάδια της γήρανσης και αποτρέπει την εμφάνιση τους.

Wow Bust το καθολικό. Κατάλληλο για τα κορίτσια και τις γυναίκες όλων των ηλικιών, από 21 ετών και άνω. Η εφαρμογή είναι εξίσου αποτελεσματική ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή, και η γενετική προδιάθεση.

Κρέμα για την αύξηση του μαστού - ενδείξεις

Μικρό Στήθος ή απλά θέλετε ένα μέγεθος μεγαλύτερο, όμως, οι υπηρεσίες των πλαστικών χειρουργών είναι ακριβό, η χειρουργική επέμβαση δεν είναι ασφαλής... Κρέμα Wow Bust - τέλεια λύση για όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες που θέλουν να διευρύνουν το στήθος και να το καταστήσει πιο ελκυστική. Εκτός από το ότι σε 30 ημέρες από την καθημερινή χρήση για να αυξήσει το στήθος και ένα πλήρες μέγεθος, η κρέμα έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • ανυψώνει το Στήθος
  • αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος
  • εξαλείφει τις ραγάδες.

Wow Bust - την επιτυχή εξαγορά, προκειμένου να με ασφάλεια να διευρύνει τα Στήθη, για να ανακτήσει η γυναικεία ελκυστικότητα μετά από γήρανση αλλαγές ή μετά τη γέννηση.

Παρακαλείστε να σημειώσετε! Την κύπρο για να αγοράσει την κρέμα Wow Bust μόνο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Προσοχή αναποτελεσματική απομιμήσεις.

Οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα για την αποτελεσματική αποτελέσματα

πώς να χρησιμοποιήσετε το Wow Προτομή κρέμα για την αποτελεσματική αύξηση του μαστού

Μια μικρή ποσότητα της κρέμας στο πρώτο και μετά το άλλο στήθος. Θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο σε καθαρό δέρμα. Για να επιτευχθεί πιο γρήγορα αποτελέσματα, ακολουθήστε μια απλή τεχνική μασάζ.

Χρησιμοποιώντας την κρέμα Wow Bust μασάζ κάθε μαστό με τη σειρά του. Κίνηση εκτέλεση απαλά σε μια δεξιόστροφη κατεύθυνση. Ξεκινήστε με την περίμετρο της θηλής, σταδιακή αύξηση της διαμέτρου του κύκλου μασάζ. Με το ένα χέρι να εκτελέσει ένα μασάζ, το άλλο - για να κρατήσει το στήθος, όπως ένα μπολ.

Για να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους για να χρησιμοποιήσετε την κρέμα και κάνουμε μασάζ δύο φορές την ημέρα για 30 ημέρες. Για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα - να επεκτείνει την ίδια πορεία σε δύο ή τρεις μήνες. Αφήστε την κρέμα να αποτρέψει την ηλικία που σχετίζονται με την αποσύνθεση του μαστού και τη διατήρηση των εντύπων μία φορά την ημέρα το βράδυ.

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Εξαίρεση - δεν είχαν αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της έρευνας και δοκιμών, ατομική δυσανεξία ένα συστατικό στη σύνθεση. Επίσης, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κρέμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, η παρουσία του μαστού παθήσεις.