Πώς να μεγεθύνετε τα στήθη με αιθέρια έλαια

Τι λάδια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεγεθύνετε το στήθος

Τα όμορφα στήθη είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα, δεν πρέπει να ξεχνάτε τη συνεχή φροντίδα, η οποία περιλαμβάνει ειδικές ασκήσεις, θεραπευτικές μάσκες, κρέμες, μασάζ, διάφορους τύπους περιτυλίξεων, καθώς και αρωματοθεραπεία. Οι αισθητικοί πιστεύουν ότι τα αιθέρια έλαια βοηθούν στην αναζωογόνηση, τονισμό, σύσφιξη και σέξι το δέρμα του μαστούΚαι το δέρμα γίνεται ομοιόμορφο, ελαστικό και απαλό μετά τη χρήση αιθέριων ελαίων. Ποια έλαια χρησιμοποιούνται για το στήθος; Πώς τα χρησιμοποιείτε σωστά;

Επιδράσεις αιθέριων ελαίων στο δέρμα του μαστού

Το καλά επιλεγμένο λάδι βελτιώνει τη ροή του αίματος προς τα κύτταρα κάτω από το δέρμα, ενισχύει τους θωρακικούς μύες και βελτιώνει το σχήμα του μαστού. Εάν κάνετε μασάζ στο στήθος σας με αρωματικό λάδι, το αποτέλεσμα θα αυξηθεί σημαντικά. Μερικά αιθέρια έλαια, όπως αυτά που παρασκευάζονται από λιναρόσπορο, σφίγγουν και διευρύνουν αισθητά τα στήθη με συνεχή χρήση.

Παρακαλώ σημειώστε!Το αποτέλεσμα μετά τη χρήση λαδιών δεν είναι μακροπρόθεσμο, επομένως πρέπει να ακολουθείτε συνεχώς τις διαδικασίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια με τη μορφή συμπίεσης ή μάσκας. Προσθέστε επίσης διάφορα τονωτικά, λοσιόν, κρέμες που εφαρμόζετε κατά τη διάρκεια του μασάζ. Θυμηθείτε, απαγορεύεται η χρήση αραιωμένου λαδιού, οδηγεί σε διάφορα εξανθήματα, σοβαρό ερεθισμό. Είναι καλύτερο να αναμίξετε το προϊόν με κρέμα λίπους, ξινή κρέμα, γάλα, κεφίρ, αμύγδαλο ή υγρή παραφίνη, κρέμα. Καθώς τρίβετε τη μάσκα, προσέξτε να μην ρίξετε το μείγμα στις θηλές σας.

Οφέλη από λιναρόσπορο για το στήθος

Αυτός ο τύπος λαδιού σφίγγει γρήγορα τους θωρακικούς μύες και δίνει στο στήθος μια λαμπρότητα. Τα φυτοοιστρογόνα είναι μέρος λιναρόσπορου που βοηθούν στην αύξηση των επιπέδων των οιστρογόνων. Όταν τα επίπεδα ορμονών αρχίσουν να αυξάνονται, τα στήθη θα αυξηθούν σημαντικά ακόμη και χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Προκειμένου να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα, η εξωτερική χρήση λιναρόσπορου πρέπει να συνδυαστεί με εσωτερική χρήση. Πώς μπορώ να προετοιμάσω μια μαγική θεραπεία; Μια κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο χύνεται με μισό λίτρο κεφίρ. Το μείγμα πίνεται το πρωί, το βράδυ, μία ώρα μετά το φαγητό. Πρέπει να αντέξετε για 2 μήνες, μετά να ξεκουραστείτε για ένα μήνα και μετά να συνεχίσετε ξανά το μάθημα. Οι ειδικοί είναι πεπεισμένοι ότι το λιναρόσπορο θα επηρεάσει το στήθος μετά από 5 μήνες χρήσης.

Το φυσικό βούτυρο παρασκευάζεται καλύτερα στο σπίτι. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πάρετε 2 σταγόνες απαραίτητου παράγοντα από λιναρόσπορο και να το διαλύσετε σε φυτικό λάδι. Κατά την εφαρμογή, φροντίστε να κάνετε μασάζ. Η αποτελεσματικότητα του λαδιού θα αυξηθεί εάν κάνετε ντους με αντίθεση.

Ελαιόλαδο για μασάζ μαστού

Το φυσικό ελαιόλαδο περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμινών, μετάλλων και ελαϊκού οξέος. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι το αρωματικό ελαιόλαδο είναι το καλύτερο προληπτικό μέτρο κατά του καρκίνου του μαστού. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σταματήσετε να αναπτύσσεται ένας κακοήθης όγκος. Εκτός από τη χρήση ελαιόλαδου εξωτερικά, είναι σημαντικό να το πάρετε εσωτερικά.

Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε ελαιόλαδο, ελέγξτε προσεκτικά το χρόνο παραγωγής του προϊόντος. Εάν το ελαιόλαδο έχει λήξει, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία σας.

Είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζετε ελαιόλαδο μετά τον τοκετό. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να αφαιρέσετε ουλές και ραγάδες που σας εμποδίζουν να φοράτε ρούχα με ανοιχτό ντεκολτέ. Εξαιρετικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με καθημερινό μασάζ με ελαιόλαδο. Το εργαλείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι απολύτως ασφαλές. Μπορείτε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα του λαδιού προσθέτοντας μερικές σταγόνες βιταμίνης Ε.

Οφέλη από λάδι καμφοράς για το στήθος

Χρησιμοποιείτε πάντα λάδι καμφοράς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Παρατηρήσατε ότι οι μαστικοί αδένες διογκώνονται πολύ, γίνονται σκληροί, υπάρχει έντονος πόνος και είναι αδύνατο να εκφράσετε το γάλα, να κάνετε μια συμπίεση με λάδι καμφοράς και θα γίνει πολύ πιο εύκολο για εσάς.

Πώς παράγετε λάδι καμφοράς;

  • Ζεσταίνετε λίγο την καμφορά.
  • Βυθίστε το πανί σε λάδι και τυλίξτε το γύρω από το στήθος σας.
  • Τοποθετήστε το φιλμ ή μια πλαστική σακούλα στην κορυφή. Μετά από αυτό, τυλίξτε το στήθος σας με ένα μαντήλι, ένα ζεστό μαντήλι.
  • Συμπίεση τη νύχτα και πλύνετε τα στήθη με ζεστό νερό το πρωί.

Μετά τη χρήση της συμπίεσης, θα παρατηρήσετε σημαντική ανακούφιση το πρωί. Το στήθος σας θα μαλακώσει, ο πόνος θα υποχωρήσει, και το γάλα θα είναι εύκολο να συμπιεστεί. Για να παγιωθεί το θεραπευτικό αποτέλεσμα, η διαδικασία επαναλαμβάνεται ξανά. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε λάδι καμφοράς αμέσως μετά την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων και του θωρακικού πόνου.

Μεγέθυνση του στήθους με αρωματικά έλαια

Τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται για μεγέθυνση, σύσφιξη και αφαίρεση ραγάδων. Είναι σημαντικό να καθοδηγηθείτε από το γεγονός ότι το λάδι εφαρμόζεται εντός τριών μηνών για αποτελεσματικότητα. Θυμηθείτε να το αραιώσετε με βασικό λάδι κατά τη χρήση.

Οι ακόλουθες συνταγές είναι αποτελεσματικές:

  • Χρειάζεστε 3 βασικά αρώματα - verbena (15 σταγόνες), γεράνι (9 σταγόνες), λιναρόσπορο ως βάση. Πάρτε λοιπόν 50 ml. Πρέπει να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του μασάζ.
  • Προετοιμάστε λάδι λεβάντας (7 σταγόνες) και αιθέρα τσαγιού (8 σταγόνες). Το λάδι τρίβεται στο στήθος για 10 λεπτά.
  • Το ακόλουθο αρωματικό μείγμα είναι χρήσιμο για το στήθος: μάραθο (9 σταγόνες), υλάνγκ-υλάνγκ (13 σταγόνες) και βάση ελαίου σταφυλιού - 50 ml.
  • Είναι απαραίτητο να λαμβάνετε τουλάχιστον 4 σταγόνες λάδι γλυκάνισου, μάραθο, τριαντάφυλλο και λάδι καμφοράς. Τρίψτε στο στήθος πρωί και βράδυ.
  • Όταν χρησιμοποιείτε αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών (2 σταγόνες το καθένα) σε συνδυασμό με βασικό ελαιόλαδο (απαιτείται 50 ml)
  • τα στήθη αυξάνονται αισθητά

Έτσι ονειρεύεστε ακόμα όμορφα στήθη. Αρκετά! Ήρθε η ώρα να δράσουμε. Καλύτερα να αγοράσετε λάδι και να ενισχύσετε το στήθος σας. Τα πάντα στα χέρια σας. Επιπλέον, μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν αρωματοθεραπευτή που ειδικεύεται τέλεια στις ιδιότητες των διαφόρων αιθέριων ελαίων. Θα προτείνει αυτό που χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με έναν αισθητικό που γνωρίζει όλα τα μυστικά της χρήσης λαδιού.