Πώς να μεγεθύνετε τα στήθη στο σπίτι - φροντιστήριο και πρακτικές συμβουλές

Το κορίτσι μετρά τον όγκο του μαστού

Δεν επιθυμούν όλα τα κορίτσια, από τα οποία η φύση έχει κρατήσει τα πλούσια στήθη, να καταφύγουν στις υπηρεσίες ενός πλαστικού χειρουργού. Υπάρχουν επί του παρόντος πολλοί τρόποι μεγέθυνσης του μαστού χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Αντί να χρησιμοποιήσετε δραστικές μεθόδους, μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε ελαφρώς την ντουλάπα σας, να κάνετε ένα επαγγελματικό μασάζ και να προσαρμόσετε τη διατροφή σας. Με τακτική χρήση, μπορούν να βοηθήσουν ειδικές κρέμες ή σπιτικές συνταγές.

Η διεύρυνση των φαρμάκων είναι η κατανάλωση ορμονών, αλλά αυτό το βήμα συζητείται καλύτερα με το γιατρό σας.

Μασάζ

Έχουν αναπτυχθεί διάφορες τεχνικές μασάζ για τη μεγέθυνση του μαστού. Το αποτέλεσμα του μασάζ είναι ότι η έντονη κίνηση βοηθά στη διασφάλιση σημαντικής ροής αίματος σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος.

Ο μαστικός αδένας αρχίζει να απορροφά περισσότερα θρεπτικά συστατικά, τα αιμοφόρα αγγεία ενισχύονται σε αυτά, το ελαστικό δέρμα μπορεί να παρατηρηθεί έξω.

Αξίζει να θυμάστε ότι το μασάζ δεν είναι ένα μαγικό ραβδί για όλα τα προβλήματα, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε θαύματα από τη διαδικασία. Το αποτέλεσμα είναι σταθερό, τεντωμένο στήθος που είναι μερικά χιλιοστά μεγαλύτερο.

Κλασικό μασάζ μαστού

Κλασικό

Εάν είναι απαραίτητο, απλώστε ένα μασάζ ή κρέμα έναντι ραγάδων στην περιοχή διάσπασης πριν κάνετε ένα κλασικό μασάζ. Κάθε κίνηση διαρκεί 2-3 λεπτά.

Πρόοδος:

 • κάντε μασάζ σε κάθε αδένα ο ένας μετά τον άλλο σε δεξιόστροφη φορά με το δαχτυλίδι, το μεσαίο και το δείκτη.
 • χαϊδεύει από κάτω προς τα πάνω.
 • Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να εξομαλύνετε εντατικά το δέρμα από τις θηλές έως τις πλευρές.
 • Πάρτε το στήθος σας με το ένα χέρι και χτυπήστε το με τα δάχτυλά σας.

Το μασάζ θα πρέπει να ολοκληρωθεί με τη βοήθεια ελαφρού χαϊδεύματος με τις παλάμες των χεριών, ξεκινώντας από τις θηλές και καταλήγοντας στο εξωτερικό του μαστού.

Πριν κάνετε ένα μασάζ, πρέπει να ενημερώσετε έναν μαστολόγο για την καταλληλότητά του. Υπάρχουν μερικές ασθένειες που απαγορεύουν τέτοιου είδους χειραγώγηση.

Taoist QI μασάζ

Η τεχνική αυτού του μασάζ συνεπάγεται μια ελαφριά διέγερση μιας γυναίκας, η οποία προκαλεί σε αυτήν την παραγωγή ενός μεγάλου αριθμού διαφορετικών ορμονών. Ένα από αυτά είναι η προλακτίνη, η οποία είναι υπεύθυνη για το μέγεθος του μαστού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς και μετά την απόκτηση μωρού.

Το αποτέλεσμα θα πρέπει να αναμένεται το νωρίτερο έξι μήνες αργότερα. Αυτό ισχύει για όλους τους τύπους μασάζ αύξησης.

Πριν την εκτέλεση, τρίψτε τα χέρια σας μαζί με λάδι μασάζ θέρμανσης. Τοποθετήστε τις παλάμες σας στους αδένες και απλώστε απαλά όλα τα δάχτυλα. Από έξω, θα πρέπει να μοιάζει με μια γυναίκα που καλύπτει το στήθος της.

Πραγματοποιήστε κυκλικές εσωτερικές κινήσεις με κάθε χέρι για να τις διατηρείτε συγχρονισμένες. Επιτρέπεται η εκτέλεση μιας τέτοιας λειτουργίας δύο φορές την ημέρα, κάνοντας ταυτόχρονα περισσότερες από 360 περιστροφές.

Μασάζ από Mieko Yoshimaru

Οι Ιάπωνες με το ίδιο όνομα, που εφευρέθηκαν αυτήν την τεχνική, μπόρεσαν να μεγεθύνουν τα στήθη της με διάφορα μεγέθη ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Η τεχνική τους είναι να μετακινήσουν το λίπος από διάφορα μέρη του σώματος προς το στήθος.

Τεχνολογία:

 1. Διπλώστε τις παλάμες σας μπροστά σας σε επίπεδο στήθους. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, στη συνέχεια εκπνεύστε και μετρήστε στο 8. Ταυτόχρονα, πιέστε τα αντίθετα τακάκια μεταξύ τους. Αυτή η άσκηση πρέπει να γίνει με τα χέρια σας στο κέντρο του στήθους σας και μετά δεξιά και αριστερά.
 2. Σηκώστε το χέρι σας και χρησιμοποιήστε το άλλο χέρι για να σφίξετε δυνατά το αντιβράχιο προς το στήθος σας. Πρέπει να περάσετε 10 λεπτά και με τα δύο χέρια.
 3. Στη συνέχεια, ξαπλώστε ανάσκελα και διανείμετε την παχιά μάζα με παρόμοιες κινήσεις από το στομάχι σας προς τα πάνω. Χρειάζονται τουλάχιστον 5 λεπτά.

Η Mieko συνιστά επίσης να κάνετε τακτικά μασάζ βιολογικά ενεργών σημείων. Το ένα βρίσκεται στην παλάμη πάνω από το γόνατο και το άλλο στον εσωτερικό μηρό.

Η κοπέλα θεωρεί την οπτικοποίηση του επιθυμητού αποτελέσματος ως την κύρια σύστασή της. Συνιστά να κοιμάται στην πλάτη σας και να προσποιείται ότι έχετε ήδη μεγάλα στήθη.

Φάτε λαχανικά για μεγέθυνση του μαστού

Ειδικά γεύματα

Η διατροφή μπορεί επίσης να συμβάλει στη διεύρυνση του μαστού. Για το σκοπό αυτό, συνιστάται να τρώτε τρόφιμα που περιέχουν φυτοοιστρογόνα, δηλαδή φυσικές ορμόνες.

Ο κύριος κανόνας μιας τέτοιας διατροφής δεν είναι να βιαστείτε από το ένα άκρο στο άλλο. Η κατανάλωση ορισμένων τροφίμων είναι σίγουρα επωφελής, αλλά όταν το φαγητό είναι υπερβολική χρήση, τίποτα καλό δεν μπορεί να αναμένεται.

Τι να φάτε για μια νόστιμη προτομή:

 • Μάραθο- προστέθηκε σε πολλά τσάγια για θηλασμό, από τα οποία προκύπτει ότι η ευεργετική του επίδραση στην ανάπτυξη των αδένων έχει αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό.
 • Λυκίσκος και μαγιά- ένα τέτοιο σύμπλεγμα βρίσκεται στην μπύρα (αυτό εξηγεί την ανάπτυξη του μαστού, καθώς και την κοιλιά της μπύρας στους άνδρες).
 • Όσπρια, σόγια- συμβάλλουν επίσης στην ανάπτυξη του μαστού.
 • λαχανικά, φρούτα- περιέχουν μια ορισμένη ποσότητα οιστρογόνων, ωστόσο, δεν περιλαμβάνεται κάθε διάσημο λάχανο σε αυτήν τη λίστα (η οποία δεν αποκλείει τα οφέλη της)
 • Κόκκος- περιέχει πρωτεΐνες, οιστρογόνα.

Μια σημαντική συμβολή στο βάθος του ντεκολτέ γίνεται με τη χρήση υγιών λιπών σε επαρκείς ποσότητες, καθώς, όπως γνωρίζετε, τα γυναικεία στήθη αποτελούνται από λίπος. Ως εκ τούτου, τα κοκαλιάρικα κορίτσια πρέπει να βάλουν λίγο περισσότερο βάρος για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Μπορείτε να καταναλώνετε μία κουταλιά της σούπας φυτικό έλαιο κάθε μέρα με άδειο στομάχι - αυτή είναι η ημερήσια ποσότητα λίπους που χρειάζεται το σώμα.

Κρέμες

Πολλές μάρκες έχουν αρχίσει να κατασκευάζουν καλλυντικά που έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν το μέγεθος του μαστού με μη χειρουργικό τρόπο για να ενθαρρύνουν την επιθυμία μιας γυναίκας για ομορφιά.

Κάθε κρέμα έχει ένα ορισμένο όριο για την αποτελεσματικότητα, την τιμή, την ποιότητα και τη φυσικότητα των προϊόντων της σύνθεσης.

Η επίδραση τέτοιων καλλυντικών προϊόντων βασίζεται στη διείσδυση δραστικών συστατικών κάτω από το δέρμα, η οποία συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να απλώσετε την κρέμα στο στήθος - αυτό είναι ένα αυθόρμητο μασάζ, το οποίο είναι επίσης πολύ χρήσιμο.

Η αποτελεσματικότητα των κρεμών συζητείται έντονα στον γυναικείο πληθυσμό. Ορισμένες κυρίες πιστεύουν ότι οι όγκοι στην επιθυμητή ζώνη εμφανίστηκαν ακριβώς λόγω της χρήσης ειδικών καλλυντικών.

Άλλοι τείνουν να πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα οφείλεται στην αυτο-ύπνωση. Αλλά στη μάχη για μεγάλα στήθη, όλα τα μέσα είναι καλά, οπότε αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε.

Ιώδιο

Η αύξηση του μαστού με πλέγμα ιωδίου οδηγεί σε σύγχυση για πολλούς. Για να κατανοήσετε τους μηχανισμούς δράσης, πρέπει να γνωρίζετε τη θεωρία.

Το ιώδιο προκαλεί τη ροή του αίματος στο σημείο που εφαρμόζεται. Οι ενεργές μεταβολικές διαδικασίες αρχίζουν να εμφανίζονται κάτω από το δέρμα λόγω της αυξημένης ροής του αίματος. Αυτό εξηγεί το πρήξιμο των μαστών μετά τη διαδικασία.

Η αύξηση του ιωδίου έχει τις δικές της αντενδείξεις. Απαγορεύεται η χρήση κατά τη διάρκεια της θερμοκρασίας παρουσία όγκων.

Τέτοιες δραστηριότητες μπορούν να θεωρηθούν περιποιητικές, καθώς η επίδραση στο στήθος πρέπει να εκτελείται για μεγάλο χρονικό διάστημα για να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα, κάτι που είναι αδύνατο με το ιώδιο.

Πατάτες για μεγέθυνση του μαστού

Μάσκες

Οι σπιτικές μάσκες μερικές φορές μπορούν να αντικαταστήσουν τα αγορασμένα προϊόντα. Το αποτέλεσμα αυτής της χρήσης φυσικών ουσιών βασίζεται στη διείσδυσή τους στην επιδερμίδα.

Κορενίζουν το δέρμα με βιταμίνες και βασικές ουσίες και ομαλοποιούν τις μεταβολικές διεργασίες στα κύτταρα.

Μαγικό ραπανάκι

 • ραπανάκι;
 • οποιοδήποτε φυτικό λάδι.

Τρίψτε τα λαχανικά και ανακατέψτε τα υλικά μαζί. Τοποθετήστε τη μάζα σε ένα πανί και απλώστε στις επιθυμητές περιοχές.

Αφήστε το

να λειτουργεί για 15 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με νερό και απλώστε μια ενυδατική κρέμα στο δέρμα.

Πατάτες

 • 3-4 κουταλιές της σούπας πατάτες;
 • μια κουταλιά μέλι.
 • φυτικό λάδι.

Κρατήστε το μείγμα στο δέρμα για τουλάχιστον 15 λεπτά. Λόγω των ιδιοτήτων των πατατών, το στήθος γίνεται λείο και ελαστικό, η διαδικασία γήρανσης στα κύτταρα επιβραδύνεται.

Αυτές οι μάσκες πρέπει να χρησιμοποιούνται τακτικά δύο φορές την εβδομάδα. Χωρίς να τηρήσουμε αυτόν τον κανόνα, κανένα μέσο διεύρυνσης των μαστικών αδένων δεν θα βοηθήσει.

Λήψη ορμονών για μεγέθυνση του μαστού

Ορμονικά φάρμακα

Ένα από τα κύρια συστατικά του ανθρώπινου σώματος είναι η παρουσία ορμονών που είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη και ανάπτυξη όλων των οργάνων.

Αρκετές σημαντικές ορμόνες είναι υπεύθυνες για τη μεγαλοπρέπεια του στήθους μιας γυναίκας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μορφή δισκίου.

Απαγορεύεται να συνταγογραφείτε μόνοι σας ορμονικά φάρμακα. Τέτοια πειράματα γίνονται συχνά αιτία της παχυσαρκίας, προβλημάτων με τον θυρεοειδή αδένα και το αναπαραγωγικό σύστημα.

Ποιες ορμόνες επηρεάζουν την ανάπτυξη του μαστού μιας γυναίκας:

 1. Οιστρογόνο- αρχίζει να παράγεται κατά την εφηβεία ενός κοριτσιού. Η απουσία αυτής της ουσίας επηρεάζει απαραίτητα το μέγεθος του μαστού.
 2. Προλακτίνη- Η υψηλότερη συγκέντρωση παρατηρείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Υπεύθυνος για την πλήρη ανάπτυξη του αδένα, ρυθμίζει όλες τις μεταβολικές διεργασίες σε αυτό.
 3. Προγεστερόνη- σε μικρές δόσεις απαιτείται για το γυναικείο σώμα. Η υπερβολική ποσότητα αυτής της ουσίας, αντίθετα, προάγει την αρρενωπότητα - την έλλειψη στήθους.
 4. Xenoestrogen- προωθεί επίσης την ανάπτυξη του μαστού όταν υπάρχει στην απαιτούμενη ποσότητα.

Οι ορμόνες στα χάπια είναι ως επί το πλείστον αντισυλληπτικά, επομένως η ξαφνική απόσυρση μπορεί να οδηγήσει σε απροσδόκητη αναπλήρωση στην οικογένεια που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Εάν θέλετε να μεγεθύνετε τα στήθη σας με αυτόν τον τρόπο, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γυναικολόγο που διαθέτει επαρκείς γνώσεις στον τομέα.

Πριν από τη συνταγογράφηση φαρμάκων, ένας αρμόδιος ειδικός προσφέρει τη διενέργεια εξετάσεων για τα επίπεδα ορμονών.

Μια σειρά αθλητικών ασκήσεων που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε το στήθος σας

Ασκήσεις

Υπάρχουν πολλές αθλητικές ασκήσεις που αναμφίβολα θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε το στήθος δουλεύοντας τους μυς από κάτω. Είναι σημαντικό να ζεσταθείτε πριν από οποιαδήποτε σοβαρή σωματική δραστηριότητα. Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη τραυματισμού στη περιτονία.

προσευχή

Καθίστε σε μια καρέκλα και ισιώστε την πλάτη σας. Διπλώστε τις παλάμες σας στο επίπεδο του στήθους. Χρησιμοποιήστε τη μία παλάμη για να ξεπεράσετε την αντίσταση της άλλης και πιέστε σταθερά για 10 δευτερόλεπτα. Σε αυτό το σημείο, οι μύες στην περιοχή του θώρακα πρέπει να γίνουν αισθητοί.

Στη συνέχεια μετακινήστε τα χέρια σας προς τα δεξιά και αριστερά και επαναλάβετε τις ασκήσεις εναλλάξ. Κουνήστε τα χέρια σας για 20-30 δευτερόλεπτα και μετά επαναλάβετε την προσέγγιση. Εκτελέστε τουλάχιστον 30 γύρους.

μισό φεγγάρι

Ξαπλώστε προς τα κάτω σε ένα χαλί γιόγκα με το κεφάλι ψηλά, ώστε να κοιτάτε μπροστά. Πετάξτε τα ίσια χέρια σας και πιάστε τους αστραγάλους σας

Αυτή η θέση πρέπει να διατηρηθεί για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια χαλαρώστε εντελώς. Επαναλάβετε 5 φορές. Ο στατικός χρόνος πρέπει να αυξηθεί σταδιακά σε ένα λεπτό.

push-ups

Αυτή η άσκηση είναι μια από τις πιο σημαντικές και συμβάλλει στην καλή ανακούφιση των μυών του στήθους. Οι αρχάριοι μπορούν να κάνουν push-ups στο γόνατο με τα χέρια τους στον πάγκο.

Αφού αποκτήσετε εμπειρία, μπορείτε αργότερα να κάνετε push-ups σε αθλητικό εξοπλισμό με ίσια πόδια - από το πάτωμα.

Αντίστροφα push-ups

Σταθείτε με την πλάτη σας στην καρέκλα κοντά στην οποία εκτελείται η άσκηση. Βάλτε τα χέρια σας στο κάθισμά του και επεκτείνετε τα πόδια σας προς τα εμπρός υπό γωνία 45 μοιρών.

Λυγίστε τους αγκώνες σας και χαμηλώστε τους γλουτούς σας όσο το δυνατόν πιο κάτω, σαν να σκύβετε. Κάντε διάφορες προσεγγίσεις 6- 10 φορές.

Μόνιμα push-ups

Σταθείτε παράλληλα με τον τοίχο κοντά στον οποίο εκτελείται η άσκηση. Η πλάτη πρέπει να είναι ευθεία.

Βάλτε τα χέρια σας στον τοίχο σε επίπεδο ώμου και προσπαθήστε να σπρώξετε όσο περισσότερο μπορείτε για να αποφύγετε την αντίσταση. Μείνετε σε στατική θέση για περίπου 2- 3 λεπτά. Εκτελέστε 3- 5 προσεγγίσεις ταυτόχρονα.

Πάγκος πάγκου

Αυτή η άσκηση θα επιβαρύνει αρκετά την περιτονία, το ύψος της οποίας εξαρτάται από το βάρος του αθλητή.

Για να το κάνετε αυτό, ξαπλώστε ανάσκελα στον πάγκο. Πάρτε αλτήρες σε κάθε χέρι και σηκώστε τους.

Μετά το κατέβασμα, ο ώμος πρέπει να είναι επίπεδος με το σώμα και όχι κάτω από αυτόν. Εκτελέστε 2- 3 σετ των 8- 10 φορές.

πουλόβερ

Βάλτε τους ώμους σας στον πάγκο. Δεν υποστηρίζονται το κάτω μέρος της πλάτης, οι γλουτοί και τα πόδια, τα οποία πρέπει να είναι λυγισμένα στα γόνατα.

Πάρτε έναν αλτήρα, σηκώστε τον μπροστά σας και τυλίξτε τον πίσω από το κεφάλι σας καθώς εκπνέετε. Επαναλάβετε 7-10 φορές σε τρία σετ.

Διάταξη

Σηκωθείτε ευθεία με το πλάτος των ώμων στα πόδια σας. Λυγίστε ελαφρώς προς το πάτωμα και κρατήστε δύο αλτήρες στα χέρια σας τεντωμένα.

Απλώστε τα χέρια σας στο πλάι και επιστρέψτε στην αρχική θέση. Από έξω μοιάζει με άνοιγμα φτερών. Κάντε 6- 10 φορές σε 3- 5 σετ.

τοίχο

Σταθείτε σε μια πόρτα με την πλάτη σας σε μια κολόνα και ακουμπήστε τα χέρια σας στην αντίθετη κατεύθυνση. Δοκιμάστε να "μετακινήσετε" τον τοίχο για ένα λεπτό και μετά χαλαρώστε. Επαναλάβετε 5-7 φορές.

Απλό και όχι αρκετά

Υπάρχουν λιγότερο γνωστοί αλλά πολύ ασυνήθιστοι τρόποι για να μεγεθύνετε το στήθος μιας γυναίκας.

Όπως με άλλες μεθόδους, όλη η δράση βασίζεται σε ορμόνες ή τη ροή μεγάλων ποσοτήτων αίματος προς τα σωστά σημεία.

Δοκιμάστε το με προσοχή:

 1. Κανονικό σεξ.Κατά τη σεξουαλική επαφή, ένας άντρας και μια γυναίκα ανταλλάσσουν τις ορμόνες που τους λείπουν. Επομένως, μετά από αυτήν τη δράση, η διάθεση των συντρόφων βελτιώνεται, η γυναίκα ανθίζει συνολικά.

  Αυτό οφείλεται στις ισχυρές ορμονικές διεργασίες που συμβαίνουν στο σώμα σας. Επιπλέον, το ίδιο το σεξ απαιτεί από έναν άνδρα να αγγίξει το στήθος μιας γυναίκας και να κάνει ένα ελαφρύ μασάζ.

 2. εγκυμοσύνη.Μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος μεγέθυνσης του μαστού για περίπου μερικά χρόνια όταν μια γυναίκα τρέφει το μωρό της με το γάλα της.

  Αυτό οφείλεται στην παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων προλακτίνης. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτήν τη μέθοδο. Η προτομή ανακτά το μέγεθός της και συχνά χειροτερεύει.

 3. Σοβάδες μουστάρδας και άλλες καυτές κομπρέσες.Αυξήστε τη ροή του αίματος. Το στήθος μεγαλώνει, αλλά τα εγκαύματα παραμένουν συχνά. Επομένως, εάν το δέρμα είναι ευαίσθητο, είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιείτε τέτοιες μεθόδους.

Ένα ντους αντίθεσης είναι χρήσιμο για τον τόνο του δέρματος. Βελτιώνει τις μεταβολικές διεργασίες στα κύτταρα της επιδερμίδας, έχει ελαφρώς ανυψωτικό αποτέλεσμα και ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

Έγχυση για μεγέθυνση των μαστικών αδένων

Λαϊκές θεραπείες

Εκτός από μάσκες και μασάζ, υπάρχουν λαϊκές θεραπείες που χρησιμοποιούν εγχύσεις από το στόμα για να διευρύνουν τους μαστικούς αδένες.

Η σκοπιμότητα λήψης όλων των συστατικών θα πρέπει να συζητηθεί με έναν θεραπευτή. Αυτό θα αποτρέψει την ανάπτυξη επιπλοκών που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση σπιτικών βάμματα.

Συλλέξτε βότανα

Προετοιμάστε ψιλοκομμένα ξηρά βότανα μία κουταλιά της σούπας κάθε φορά:

 • σκουλήκι;
 • τσουκνίδα;
 • δέντρο linden.

Ρίξτε μισό λίτρο ζεστό αλλά όχι βραστό νερό. Αφήστε να κρυώσει και στραγγίστε.

Ένα ποτήρι αυτού του τσαγιού πρέπει να καταναλώνεται καθημερινά. Εάν δεν υπάρχουν προβλήματα στο στομάχι, τότε με άδειο στομάχι.

Ρίγανη

 • κουταλιά της σούπας ρίγανη
 • ένα ποτήρι ζεστό νερό.

Ρίξτε υγρό πάνω από το βότανο και αφήστε το να παραμείνει για μια ώρα. Μετά από αυτό, ο ζωμός πρέπει να φιλτράρεται.Ένα ποτήρι αυτού του τσαγιού πρέπει να χωριστεί σε 3 δόσεις.

Σπόρος λιναριού

 • ένα κουτάλι θρυμματισμένου λιναρόσπορου.
 • υγρό γιαούρτι, κεφίρ ή ξινό γάλα.

Προσθέστε λινάρι στο αγαπημένο σας γάλα που έχει υποστεί ζύμωση.

400 ml αυτού του ποτού πρέπει να πίνουν καθημερινά, με την πρόσληψη να διαιρείται σε 2- 3 φορές.

Κώνοι λυκίσκου

 • 20-30 g κώνοι λυκίσκου;
 • ένα ποτήρι βραστό νερό.

Ρίξτε ζεστό νερό πάνω από το φυτό και αφήστε το να παραμείνει για δύο ώρες. Στη συνέχεια, στραγγίστε την έγχυση.Μισό ποτήρι αυτού του τσαγιού πρέπει να καταναλώνεται καθημερινά.

Μολόχα ρίζα

 • 2 κουταλιές της ρίζας μολόχα;
 • 3 ποτήρια νερό.

Ρίξτε τα ψιλοκομμένα λαχανικά με νερό και μαγειρέψτε για 15-20 λεπτά.

Πάρτε 100- 200 γραμμάρια κάθε τρεις φορές την ημέρα. Το μάθημα διαρκεί 1- 2 μήνες.

Οπτική ψευδαίσθηση

Με τη βοήθεια των ρούχων, μπορείτε να αλλάξετε σημαντικά τον τύπο του σχήματος και να προσθέσετε μερικά κιλά που λείπουν στα σωστά μέρη. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ορισμένους κανόνες που προσφέρουν οι στυλίστες.

Ποια πράγματα πρέπει να προστεθούν στην ντουλάπα των ιδιοκτητών μικρών μαστών:

 1. Μπλούζες με βελάκια ή άλλα ανάγλυφα στο ντεκολτέ. Μπορεί να είναι διακοσμητικά, διακοσμητικές ραφές, κέντημα.
 2. Το λευκό είναι πλήρης οπτικά. Εάν η μέση επισημαίνεται με χρωματικό τόνο, η διαφορά του όγκου θα είναι ακόμη πιο αισθητή.
 3. Μοντέλα ρόμπας με οσφρητικό λαιμό.
 4. Αξίζει να δώσετε προσοχή σε πράγματα με περιθώριο στην περιοχή του θώρακα.
 5. Για να μην εστιάσετε σε μικρά σχήματα, μπορείτε να φορέσετε χαλαρά μοντέλα πραγμάτων. Επιπλέον, τα υπερμεγέθη ρούχα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Μεγάλες εκτυπώσεις, τσέπες κώδικα - όλα αυτά μπορούν να προσθέσουν ένταση. Επίσης, μην ξεχνάτε τα εσώρουχα που απαιτούν push-ups.

Ένα μεγάλο μαντήλι που πρέπει να τυλίγεται άνετα γύρω από το λαιμό σας θα σας βοηθήσει να κρύψετε το μικρό στήθος και να προσθέσετε όγκο. Μοντέλα κατασκευασμένα από ρέοντα και βαριά υφάσματα είναι κατάλληλα για αυτό.

Κριτικές

Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών με μικρά στήθη ονειρεύονται να τα αυξήσουν κατά αρκετά μεγέθη. Ωστόσο, σπάνια κάποιος επιλέγει δραστικές μεθόδους αλλαγής με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής.