Τεχνικές μεγέθυνσης του μαστού

Η επιθυμία να προσθέσετε 1-2 μεγέθη στο στήθος σας (και συχνά ακόμη περισσότερο) για πολλές εκατοντάδες χρόνια παρέμεινε το αγαπημένο όνειρο των περισσότερων γυναικών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει ζήτηση για πολλές μεθόδους αύξησης του μαστού, οι ποικιλίες των οποίων είναι προς το παρόν διαθέσιμες σε όλους - από επαγγελματίες πλαστικής χειρουργικής έως βαριούνται νοικοκυρές έως απατεώνες που παίζουν με τις αδυναμίες των γυναικών. Ας εξετάσουμε τους κύριους τρόπους για να λάβουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τεχνική αύξησης του μαστού με δίαιτα

Οι δίαιτες αύξησης του μαστού είναι μια πραγματική "λαϊκή" μέθοδος, καθώς δεν συμμετείχε η πρώτη γενιά εθελοντών πειραματιστών στην ανάπτυξή τους.

Γενικά, συνιστάται να αυξήσετε την κατανάλωση οσπρίων και δημητριακών, καθώς και τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και, φυσικά, να βασιστείτε στο "κλασικό" λάχανο.

Μια τέτοια δίαιτα μπορεί πραγματικά να προωθήσει την ανάπτυξη των μαστικών αδένων - αλλά μόνο κατά τη φυσική ανάπτυξή τους (13-19 ετών) και σε αρκετά ασήμαντο βαθμό (ακόμη και 1 μέγεθος δεν είναι αμφίβολο).

Για γυναίκες με ήδη σχήμα στήθους, αυτή η μέθοδος είναι απολύτως άχρηστη - εκτός εάν μπορείτε να επιτύχετε ένα αποτοξινωτικό αποτέλεσμα με τη σωστή επιλογή προϊόντων, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα ενός εντελώς διαφορετικού πεδίου.

Άσκηση για μεγέθυνση του μαστού

Μια σειρά ασκήσεων που εστιάζουν στην ανάπτυξη των μυών του στήθους βοηθούν στη διατήρηση της ανάπτυξης και του τόνου τους. Ως αποτέλεσμα, τα στήθη σφίγγονται και ο όγκος αυξάνεται ελαφρώς. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι, πρώτον, μόνο οι μύες μεγαλώνουν και όχι οι μαστικοί αδένες και, δεύτερον, η διαδικασία είναι πολύ μεγάλη και κουραστική.

Χρειάζεται τουλάχιστον 6-10 μήνες τακτικής προπόνησης για να έχει έντονο αποτέλεσμα. Εάν είναι απαραίτητο να σταματήσετε τις ασκήσεις για έναν ή τον άλλο λόγο, οι μύες χάνουν σταδιακά τον τόνο τους και το στήθος μειώνεται οπτικά (αν και όχι στο αρχικό του μέγεθος).

Τεχνική αύξησης του μαστού διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος

Αυτό περιλαμβάνει διάφορα τζελ και κρέμες, καθώς και μασάζ χεριών και κενού. Όλοι διεγείρουν τη ροή του αίματος στους μαστικούς αδένες και τους θωρακικούς μύες, οι οποίοι με τη σειρά τους οδηγούν σε διόγκωση και κάποια μεγέθυνση του μαστού.

Υπάρχει ένα αποτέλεσμα αυτών των μεθόδων, αλλά δεν διαρκούν πολύ - από μερικές ώρες έως αρκετές ημέρες. Ταυτόχρονα, η συνεχής χρήση κρέμας ερεθίζει το δέρμα και εάν η δοσολογία υπερβεί σημαντικά, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα.

Το μασάζ κενού (που εκτελείται σε επαγγελματικό εξοπλισμό και όχι με τη βοήθεια μιας "συσκευής θαύματος μασάζ" για το σπίτι) δίνει το καλύτερο και επαρκώς μακροχρόνιο αποτέλεσμα, αλλά εξασθενεί μάλλον γρήγορα - επομένως αυτή είναι μια μέθοδος πολύ κατάστασης που είναι κατάλληλη μόνο για να βασιστείτε σε έναΠροετοιμαστείτε για ένα πάρτι ή μια ρομαντική ημερομηνία.

Πλαστική χειρουργική επέκταση του μαστού

αποτελεσματικοί τρόποι μεγέθυνσης του μαστού

Η τοποθέτηση εμφυτεύματος στήθους είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγεθύνετε το στήθος σας όταν πρέπει να προσθέσετε 1 μέγεθος ή περισσότερο. Μια άλλη επιλογή από το οπλοστάσιο του πλαστικού χειρουργού είναι η λιποπλήρωση (ο σχηματισμός μαστού από τα δικά του λιπώδη κύτταρα).

Φυσικά, και οι δύο επεμβάσεις έχουν αρνητικές πτυχές της "πλαστικής χειρουργικής" - μια υψηλή τιμή και τον κίνδυνο επιπλοκών που σχετίζονται με την επέμβαση. Επομένως, η απόφαση να πάει στην κλινική πρέπει να σταθμίζεται και να ζυγίζεται προσεκτικά.

Αύξηση στήθους με υαλουρονικό οξύ και άλλα υλικά πλήρωσης

Οι χειρουργοί προσπάθησαν αρχικά να φουσκώσουν το στήθος μιας γυναίκας με σιλικόνη gel προς τα τέλη του περασμένου αιώνα. Τα αποτελέσματα ήταν τρομακτικά - το πήκτωμα εξαπλώθηκε σταδιακά στο σώμα, αναγκάζοντας τα στήθη να χάσουν εντελώς το σχήμα τους. Και πολλές παρενέργειες - πόνος και φλεγμονή - τελικά έπεισαν όλες τις υγιείς γυναίκες να εγκαταλείψουν αυτήν την τεχνική.

Πριν από λίγα χρόνια η εταιρεία έφερε ένα ειδικό φάρμακο στην αγορά - ένα πληρωτικό με βάση το υαλουρονικό οξύ, με το οποίο είναι πολύ πιθανό να διευρυνθεί το στήθος σε ένα μέγεθος. Σε αντίθεση με τα τζελ «πρώτης γενιάς», αυτό το προϊόν αναγνωρίστηκε ως ασφαλές για την υγεία με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν.

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα δεν διαρκεί περισσότερο από 2 χρόνια. Στη συνέχεια, πρέπει να γίνει ξανά ένεση και το υψηλό κόστος καθιστά τη διαδικασία απαγορευτική για τις περισσότερες γυναίκες. Ωστόσο, αυτός είναι ένας από τους λίγους τρόπους για να έχετε πραγματικά αξιόλογα αποτελέσματα.

"Μυστικές" μέθοδοι μεγέθυνσης του μαστού

Διάφορες "μυστικές" και "μοναδικές" τεχνικές διαφημίζονται συχνά στο Διαδίκτυο, στην τηλεόραση και σε εφημερίδες - συνήθως δισκία ή άλλα φάρμακα άγνωστου περιεχομένου.

Φυσικά, η αγορά ενός τέτοιου "χοίρου σε σπάζοντας" μπορεί να είναι εντελώς απρόβλεπτη - έως και σοβαρή δηλητηρίαση. Το στήθος δεν μπορεί να διευρυνθεί, τουλάχιστον οριακά, από τη λήψη χαπιών και άλλων "μοναδικών" κύκλων - όπως είναι η ανατομία του και τίποτα δεν μπορεί να γίνει γι 'αυτό.

"Εσωτερικές" τεχνικές

Προτάσεις από διάφορους υπνωτιστές, διορατικούς και θεραπευτές, καθώς και τη γνωστή μέθοδο "αύξησης του μαστού με τη δύναμη της σκέψης" (υποτίθεται ότι είναι αρκετά για να χαλαρώσει και να φανταστεί το στήθος να μεγαλώνει - και σίγουρα θα μεγαλώσει) - όλα αυτά είναιτίποτα περισσότερο από μια απάτη απάτη ή αστεία όπως σας αρέσει.

Η επικοινωνία με τους "μάγους" είναι αρκετά δαπανηρή απόλαυση και το αποτέλεσμα είναι απολύτως μηδέν. Όμως περίεργα, με αξιοζήλευτη επιμονή, υπάρχουν όλοι νέοι άνθρωποι που θέλουν να πειστούν από την προσωπική τους εμπειρία