Πρώτη αυξητική στήθους

Η κοπέλα αύξησε το στήθος της για πρώτη φορά

Πολλά έχουν ειπωθεί για την αυξητική στήθους. Αλλά μέχρι τώρα, αυτό το θέμα παραμένει τυλιγμένο σε μύθους.

Ωστόσο, οι σύγχρονοι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς η χειρουργική μεταμόρφωση της προτομής είναι απολύτως ασφαλής και έχει μακρά ιστορία. Κρίνετε μόνοι σας Η πρώτη αυξητική στήθους με εμφυτεύματα έγινε το 1962 από Αμερικανό πλαστικό χειρουργό. Σε αυτό το διάστημα, οι ειδικοί μπόρεσαν να μελετήσουν λεπτομερώς την αλληλεπίδραση του σώματος με τις ενδοπροθέσεις και να επιλέξουν ασφαλή και ανατομικά σωστά εμφυτεύματα.

Ποιος συστήνεται

Η αυξητική μαστοπλαστική εμφανίζεται σε όποιον δεν είναι ικανοποιημένος με τα δικά του σχήματα. Οι λόγοι που κάνουν ένα κορίτσι να σκεφτεί την αυξητική στήθους είναι εντελώς διαφορετικοί:

  • Η φυσική δομή της φιγούρας.
  • πτώση που προκαλείται από αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, μια σημαντική αλλαγή στο βάρος ή από την απόκτηση μωρού.
  • Ασυμμετρία;
  • σωληνωτότητα;
  • μειωτική μαστοπλαστική.

Πριν από την παρέμβαση

Εάν σκέφτεστε σοβαρά να βελτιώσετε το σώμα σας, αξίζει να επισκεφτείτε το γραφείο ενός χειρουργού.

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, ο γιατρός ακούει τον ασθενή, διενεργεί μια εξέταση και προτείνει την καταλληλότερη μέθοδο για τη βελτίωση της εμφάνισης. Μπορείτε να δοκιμάσετε τον όγκο που σας αρέσει χρησιμοποιώντας τρισδιάστατη μοντελοποίηση ή μεγέθη - ειδικά ένθετα στο σουτιέν.

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται ότι η πρώτη επέμβαση αυξητικής στήθους θα τους αναγκάσει να υποβάλλονται σε τακτικές διορθωτικές επεμβάσεις για να αναπληρώσουν τον όγκο ή να αντικαταστήσουν την ενδοπρόσθεση. Παρόμοιοι φόβοι προέκυψαν πριν από μερικές δεκαετίες, όταν η σύνθεση των εμφυτευμάτων δεν τους επέτρεπε να αντέξουν παρατεταμένα φορτία. Οι σύγχρονες ενδοπροθέσεις είναι απολύτως ασφαλείς, έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής και δεν χρειάζεται απαραίτητα να αντικατασταθούν.

Τα περισσότερα κορίτσια ανησυχούν επίσης για την επίδραση των εμφυτευμάτων στη γαλουχία. Εάν σχεδιάζετε μελλοντική εγκυμοσύνη, ο ειδικός θα σας προτείνει μεθόδους μαστοπλαστικής που θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την πιθανότητα γαλουχίας.

τεχνικές

Οι κύριοι τομείς διόρθωσης της αυξητικής είναι η ενδοπροσθετική και η λιποπλήρωση.

Στην πρώτη περίπτωση χρησιμοποιούνται εμφυτεύματα. Η χειρουργική πρόσβαση μπορεί να επιτευχθεί μέσω τομής στην υπομαστική πτυχή ή γύρω από την θηλή, ή ενδοσκοπικά μέσω της μασχάλης. Η τελευταία μέθοδος χαρακτηρίζεται από την απουσία ορατών ραφών και τη μειωμένη περίοδο αποκατάστασης.

Με το lipofilling, το ίδιο το λίπος και τα βλαστοκύτταρα του σώματος αφαιρούνται από τις προβληματικές περιοχές μέσω μικρών παρακεντήσεων και προκαθορίζονται πριν εισαχθούν στον μαλακό ιστό. Ο χειρισμός δεν αφήνει ίχνη και σας επιτρέπει να αυξήσετε το ντεκολτέ κατά 1-1, 5 μεγέθη.

Συμβουλευτείτε πλαστικούς χειρουργούς με πολυετή εμπειρία και να είστε σίγουροι ότι οι αλλαγές στην εμφάνιση θα σας ευχαριστούν για πολλά χρόνια.